google
translation

Dutch English

markten

managing security small

Financiële dienstverlening

Hoe kunt u slim, efficiënt en kostenbewust invulling geven aan uw securitybehoeften en tegelijkertijd voldoen aan de steeds strengere compliancy-eisen?

De sterke toename van het aantal cybersecuritydreigingen en -incidenten dwingt financiële instellingen steeds meer maatregelen te nemen op het gebied van security. Maar ook om deze vervolgens te controleren. Tegelijkertijd staan budgetten onder druk en is het aantal resources beperkt.

Omdat een aantal consultants van Kahuna in het verleden zelf in de financiële sector gewerkt heeft en wij inmiddels een grote klantendatabase hebben opgebouwd in dit segment, kennen wij de problematieken waar u mee te maken heeft. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving en hebben ervaring met de ‘ecosystemen’ in de sector.

Vanuit deze kennis en ervaring hebben wij een aantal specifieke diensten ontwikkeld. Security Incident & Event Management (SIEM) bijvoorbeeld, is een dienst die door veel verschillende security-aanbieders in de markt gezet wordt. Wij hebben deze tooling uitgebreid en op maat gemaakt door de juiste technologie te kiezen voor de financiële sector. Dat wij daarmee invulling geven aan een actuele behoefte blijkt wel uit het grote aantal SIEM-vervangingsprojecten die wij momenteel implementeren.

Ook onze Managed Firewall Service omvat veel extra’s. Zo is een halfjaarlijkse redundancy-check een standaard onderdeel van deze dienst en kan dit op verzoek nog vaker.

In onze Bibliotheek van Use Cases hebben wij tevens een schat aan ervaring, opgedaan in de praktijk bij vergelijkbare organisaties als die van u. Deze bibliotheek omvat een groot aantal situaties waarvoor wij reeds een op maat gemaakte oplossing hebben geleverd. Een Use Case op het gebied van authorisatie is bijvoorbeeld die waarbij we een correlatie maken tussen de informatie uit het HRM systeem en gebeurtenissen op de servers in uw netwerk. Op die manier is te achterhalen of medewerkers die uit dienst zich niet alsnog oneigenlijk toegang verschaffen tot uw bedrijfsgegevens . Wij stellen deze Use Cases graag aan u ter beschikking.

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo