google
translation

Dutch English

oplossingen

managing security small

Audits & Assessments

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties gebaat zijn bij realtime inzicht in hun security situatie. Toch kiezen nog veel organisaties ervoor om hun securitystatus slechts jaarlijks testen. Dit leidt tot onnodige, en in veel gevallen zelfs onacceptabele, risico’s.

Kahuna's oprichter Rhett A. Oudkerk Pool heeft de overheid dan ook geadviseerd de jaarlijkse audit-verplichting te wijzigen in een dagelijkse auditverplichting. Zie de column die hierover verschenen is: http://www.computable.nl/artikel/opinie/security/4665806/1276896/drie-maatregelen-om-een-pobelka-te-voorkomen.html.

De extra kosten voor het dagelijks checken in plaats van het jaarlijks checken zijn in veel gevallen minimaal. Het gehele proces kan namelijk geautomatiseerd verlopen middels Vulnerability Management, Policy Compliance en SIEM.

Voor het uitvoeren van pentesten werkt Kahuna met een vaste partner.

Meer weten over onze visie op het realtime testen van de security status van uw organisatie en pentesting? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo