google
translation

Dutch English

oplossingen

managing security small

Managed Security

Beschikt uw organisatie niet over voldoende kennis en/of resources om uw bedrijfskritische assets optimaal te beveiligen? Kahuna Managed Security Services biedt u maximale beveiliging voor een vaste prijs per maand zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken!

De voordelen op een rijtje:

  • Effectieve beveiliging
  • Altijd de beste technologie
  • Vast bedrag per maand
  • Nieuwste generatie Security Operations Center
  • SLA naar keuze

Kahuna biedt reeds vanaf het begin van haar ontstaan in 1998 al haar security oplossingen aan als Managed dienst en heeft daarmee een uitgebreide klantenkring opgebouwd. In de vorm die het beste aansluit bij uw eigen bedrijfsprocessen kunt u gebruik maken van onze beheer- en supportdiensten. Dit levert u een aanzienlijke verlaging van operationele kosten en verhoging van kwaliteit op.

Als u kiest voor Kahuna Managed Security Services neemt u altijd functionaliteit af in plaats van uitsluitend technologie. Voor een vast bedrag per maand, indien gewenst zonder eenmalige investering.

Dat betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over techniek en apparatuur. Kahuna verzorgt de installatie, het beheer en het onderhoud van de oplossing op uw locatie. De hardware blijft eigendom van Kahuna, wij hebben de investering al voor u gedaan. Wij zorgen ervoor dat er altijd state-of-the-art technologie wordt ingezet. Er zijn verschillende Service Level Agreements (SLA’s) mogelijk; u kiest de SLA die past bij uw bedrijfsvoering.

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo