google
translation

Dutch English

oplossingen

managing security small

Secure Infrastructures

Next Generation Firewalls, SSL-VPN, Antivirus, Antispam...

Binnen het Kahuna Security Management Framework bieden wij een totaalpakket van oplossingen aan, waarmee u uw netwerkinfrastructuur optimaal  preventief kunt beveiligen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van technologie van toonaangevende leveranciers zoals Palo Alto, Qualys, Trend Micro, HP ArcSight en Websense.

De technologische ontwikkelingen op het gebied van deze ‘point’solutions volgen elkaar in razend tempo op. Wat het niet gemakkelijk maakt om door de bomen het bos te zien. Want doet de apparatuur ook wat het belooft? En welke apparatuur is geschikt voor uw specifieke situatie?

Expertise is onontbeerlijk bij een juiste integratie van verschillende oplossingen. Kahuna onderscheidt zich, júist door deze kennis en ervaring. Bovendien wordt nieuwe apparatuur door onze security experts nauwkeurig onder de loep genomen alvorens wij deze aanbieden aan onze klanten. Hierbij kijken wij niet alleen naar de technische functionaliteiten die de individuele device biedt, maar ook naar de samenhang in combinatie met andere apparatuur.

 

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo