google
translation

Dutch English

over ons

managing security small

Onze Visie, Missie en Strategie

Visie

Cyberbedreigingen vormen een steeds groter risico voor bedrijven en overheden. Alleen beveiliging op papier zal veranderen naar "Toon aan dat je in controle bent". Traditionele informatiebeveiliging zal meer en meer verschuiven van preventie naar detectie. Met de diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Security & compliancy zullen de specialisten van Kahuna een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het veilig beheren van de kritische IT infrastructuren en bedrijfsprocessen van haar klanten.

Missie

Organisaties in staat stellen controle te hebben over hun bedrijfskritische assets. Zonder dat dit afbreuk doet aan de beschikbaarheid ervan. Dat is wat de specialisten van Kahuna ten doel hebben. Op een pragmatische manier ondersteunen wij onze klanten bij het invullen van hun security- en compliancybehoeften. Wij anticiperen hierbij op trends en ontwikkelingen in de markt, die wij vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Kahuna streeft daarbij langdurige en betrouwbare relaties na met zowel haar klanten als haar medewerkers.

Strategie

Om organisaties te helpen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een effectief securitybeleid werkt Kahuna uitsluitend met gerenommeerde leveranciers zoals onder meer ArcSight, Palo Alto, Trend Micro, Safenet, Cyber-Ark, Tripwire, Qualys en iSIGHT partners. Onze consultants voegen hier vervolgens hun expertise aan toe wat resulteert in een totaalaanbod dat afgestemd is op (branche)specifieke wensen en eisen van onze klanten. Innovatieve en efficiënte oplossingen die onze klanten helpen om op een zorgvuldige manier invulling te geven aan hun securitybehoeften.

 

Kahuna - Henry Dunantstraat 36a - 3822 XE - Amersfoort - tel. +31 (0) 33 4500370 Mail 25px   LinkedIn 25px   Twitter 25px
the siem alliance founder member          nederland ict logo

kwf-logo